Hent / download en gratis fjernbetjening

Adgang for alle er et gratis program, der gør det muligt at få en markér- og kopierbar tekst læst højt. Når du indlæser programmet på din computer, accepterer du betingelserne i licensaftalen.

Adgang for alle kan benyttes på Windows, Mac OS og som en udvidelse til Chrome

Har du den gamle version installeret? bør du først fjerne programmet fra din computer. Tryk på "Denne computer" -> "Kontrolpanel", her klikker du på ikonen "Tilføj/Fjern programmer", find adgangforalle.dk" i listen og klikker på knappen "Fjern", herefter følger du blot vejledningen på skærmen.

Systemkrav

Lydkort og højttalere. Internetforbindelse. Microsoft 7+, MacOS 10+ eller Chrome.

Hent / download

Klik på logoet som passer til dit styresystem, for at hente

Licensbetingelser

Alle de programmer, der kan hentes fra denne server ("Software") er ophavsretligt beskyttede produkter tilhørende adgangforalle.dk og/eller dennes leverandører. Anvendelse af softwaren er underlagt vilkårene i den eventuelle slutbrugerlicensaftale, der følger med eller leveres sammen med softwaren ("Slutbrugerlicensaftale"). En slutbruger vil ikke kunne installere nogen Software, der ledsages af eller omfatter en licensaftale, medmindre vedkommende først accepterer licensaftalens vilkår.

I henhold til licensaftalen kan softwaren udelukkende hentes til ikke-kommerciel brug for slutbrugere. Enhver reproduktion og videredistribution eller kommerciel udnyttelse af softwaren, er udtrykkeligt forbudt i henhold til gældende lovgivning og kan resultere i alvorlige civil- og strafferetlige straffe. Overtrædere vil blive retsforfulgt i strengest muligt omfang.

Uden begrænsning for det foregående er kopiering eller reproduktion af softwaren til enhver anden server eller ethvert andet sted med henblik på videre reproduktion eller videredistribution udtrykkeligt forbudt.

Eventuelle indeståelser for softwaren gøres udelukkende i henhold til vilkårene i licensaftalen. Undtaget som indestået for i licensaftalen, fralægger adgangforalle.dk sig hermed ethvert ansvar og enhver betingelse angående softwaren, herunder ethvert stiltiende ansvar for salgbarhed, egnethed til bestemte formål, ejendomsret og ikke-krænkelse af rettigheder.

Slutbrugerlicensen i sin fulde ordlyd